torsdag 7 augusti 2008

Fuck my Facebook friends

Det finns vänner och så finns det vänner. Riktiga väner och virtuella vänner. Som Molgan i Alfons Åberg, undrar ni då? Nä imaginära vänner på Facebook. Är du inte införstådd med vad Facebook är, så har du antagligen ett riktigt liv med storhandling, staketmålning och partnerbyte. Du kan sluta läsa här, medans ni andra sliter er från dejtingsajten en stund.

Vi andra träffar virtuella vänner. Det finns olika kategorier av vänner? Först så har vi de som man har känt långt före Facebook och sen de som man aldrig hört talas om tidigare. Har ni märkt att vissa av bägge kategorierna är applikationsparasiter? De skickar dagligen nya "roliga" små program som man ska installera.

Det är lite kul i början, men snart börjar det suga hästpung, så nån strategi bör man ha. Personligen så tar jag helt sonika bort de nyfunna vänner som envisas med att parasitera. Ofta har de 200 vänner, en jävla massa applikationer o annan skit som göra att datorn hänger sig när man scrollar deras sidor. Så Fuck dom asså.

Vänner man känt längre och har ett mer genuint förhållande till, bör man behandla på ett mer vänskapligt sätt. Kanke inte ta bort...det kan ju hända att man inte blir bjuden på kräftskivan nästa år. Speciellt inte efter det att man spytt ner deras katt.



Över och ut!

Inga kommentarer: