tisdag 19 augusti 2008

OS är över

Dialogmilisen har svaren på varför det gick åt helskotta för Sverige i Kina-OS.

Nu är eländet snart över och det har det för övrigt varit ett tag nu för Sveriges del. Summerar vi det hela, så fick vi medaljpisk av våra nordiska grannar. Det är ju iof typiskt av pressen att idiothaussa våra förhoppningar inför EM, VM och OS, så vi borde ha lärt oss att det oftast går åt h-e.

Man kan väl sammanfatta det hela och säga att vi har varit "ute och cyklat" och det var då vi fick våra medaljer. Ara lade sin medalj på mattan och gick. Han lämnade tillbaks den för att han trodde att vi skulle få så många ändå...Stefan Holm missade och rev ut sig pga den stränga fängelsediet han kört nu i 3 månader. Stackarn såg ju ut som en Bergen-Belsenfånge.

Stackars, stackars, stackars Susanna Kallur var så laddad så att hon stöp på första häcken. Henne hade jag verkligen velat krama, om hon inte hade ätit middag med "fästmannen" (det heter så i Dalarna). Fan också, det sved.

Fotbollstjejerna, liksom killarna, som alltid är tippade att minst komma till final i alla mästerskap de åker till, föll mot Tysken. När ska Martha få svenskt medborgarskap? Handbollsdamerna åkte ut mot norskorna och det berodde på att det var för tidigt på dagen. Fina flickor som tänker på sin skönhet spelar inte match kl 03.00.

Mustafa Muhammed, löparen, väntade förgäves på en hare som skulle dra upp farten, men kineserna hade skjutit den. Ryssarna åt upp haren, eller så var det en utsvulten Holm.

Nu återstår bla Klüftan och Wissman. Vi får se om Caroline får brallorna fulla med sand eller en medalj runt halsen.

Snart börjar La Liga.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ute och simmat kanske? Du glömde ju att ta upp Alshammars trånga simdräkt..Hur sjutton kom hon i den?

Kapten Zork sa...

Du har rätt, simningen var riktigt usel, bortsett från Sarah sjöströms insats. Bara 14 år gammal. Alshammar hade gärna fått simma naken, vilket hon tänkte göra.

Anonym sa...

Har du gått och blivit mjukis??
Vi sög arlse som vanligt bara mannen!
www.alladessadagar.blogs.se

Anonym sa...

Nakensim hade varit värt en medalj men hon hade inte segrat för det. Dräkterna påskyndar väl målgången med nån tusendelssekund eller nåt sånt.

Kapten Zork sa...

Nakensim hade varit trevligare :). En ny OS-gren kanske, men inte för män. Nä, men Tessan kunde väl inte ladda om efter att "korvskinnet" spräcktes.

Anonym sa...

Varför inte för män?!

Kapten Zork sa...

Män är skapade på ett annat vis och det är inte estetiskt snyggt med bröstsimmande män utan badbrallor :)

Anonym sa...

Visst är det sexigt med män utan badbrallor iaf när det handlar om simmare. Vad har hänt här då?.Har Kapten redan tröttnat på att blogga?.Det är synd isf för det var ju kul att läsa.