måndag 11 augusti 2008

Är vi män överflödiga?

Frågan kan ställas på ett annat sätt. Behöver kvinnorna oss män? Svar ja om de vill ha en avkomma, annars tveksamt. Behöver vi män kvinnorna? Klart som fan, Ja.

Jag skulle vilja säga att vi män är i en beroendeställning här. Kvinnorna behöver ju egentligen inte oss. De klarar sig utan smutstvätt över golvet, snedträff när vi kissar, en mun till att mätta osv, medans vi män vill ha markservice och sex. Nu lovade vi iof att dela allt i nöd och lust, men det glömde vi bort när vi lovade chefen att inte ta ut nån föräldraledighet. Karriären först, YES!

Sen gjorde vi det stora misstaget. Vi började ta kvinnorna för givna. Ajaj, inget är så nära förlust som när man är säker på att vinna. En blomma måste vattnas och vårdas...sa alltid min pappa. Fan så kloka ord. Vattna o vårda...bara man lär sig omvandla det där i praktiken.


Paul Simon sjunger:


To loose in love
Is like a window in your heart
Everybody see you´re blown apart
Everybody see the wind blow

"Alla kan se att du har blåst sönder" och kvinnan ser att hon klara sig skitbra utan ett sånt "sänke till båten".

Nu behöver hon ju hjälp med tunga lyft, byta däck på bilen i lite annat smått o gott, men hon behöver ju inte gifta sig med bilmecken för det. Tjejerna är dessutom duktigare i skolan än killarna och högre procentuell andel går vidare till högre utbildning. Vad blir det kvar till oss män?

Kanske får vi starta bordeller, så att vi kan roa kvinnorna lite?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer faktiskt inte på en enda sak jag behöver en man till.
Allt kan köpas för pengar numer. Allt från män till möbelflytt.. hm,,,, sorry
www.alladessadagar.blogs.se/

Kapten Zork sa...

Det man kan fråga sig nu är varför vi skulle ha ut er i arbetslivet på 60-talet, så att ni kunde börja bli ekonomiskt oberoende. Jaja, det var sossarnas fel :)

Anonym sa...

What about lööve?!

Kapten Zork sa...

Lööve är nog bra, men går över...som en förkylning :)